Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κανόνες Λειτουργίας


\


Κανόνες Λειτουργίας

o      Τακτοποιείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας το αργότερο  μέχρι   τη δέκατη ημέρα του μήνα. Τα έξοδα λειτουργίας ενός σχολείου είναι πολλά και δεν επιδέχονται καθυστερήσεις.

o      Ενημερώνετε έγκαιρα το σχολείο σε περίπτωση που το παιδί  σας  δεν  πρόκειται  να έρθει στο Νηπιαγωγείο ή στον Παιδικό Σταθμό, λόγω ασθένειας ή απουσίας γενικώς.

o      Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης του παιδιού πρέπει να γίνει έγγραφη αίτηση από το γονέα ή κηδεμόνα και να καταβληθεί το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί μέχρι την ημερομηνία διακοπής. (Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νόμο από τη στιγμή που θα εγγραφεί ένας μαθητής στο Νηπ/γείο(νήπια-προνήπια) η φοίτηση του πρέπει να είναι κανονική και τα δίδακτρα είναι ετήσια και όχι μηνιαία).

o      Μην καθυστερείτε το σχολικό λεωφορείο, ο χρόνος  είναι  πολύτιμος  για όλους αλλά και για τα παιδιά είναι κουραστικό  να μένουν πολύ περισσότερο από τον κανονικό χρόνο στο λεωφορείο.   Για  οποιαδήποτε αλλαγή του δρομολογίου, που επιθυμείτε, να ενημερώνετε έγκαιρα τη Διεύθυνση του σχολείου.

o      Ενημερώνετε οπωσδήποτε εάν έχετε αναθέσει σε κάποιο άλλο συγκεκριμένο άτομο να παραλάβει το παιδί σας από το σχολικό λεωφορείο κατά την επιστροφή του από το σχολείο.

o      Πληροφορείτε   τη   συνοδό    για   οτιδήποτε   μπορεί   να επηρεάσει την παραμονή του παιδιού στο σχολείο. (π.χ. ασθένεια, χορήγηση φαρμάκου κλπ.).

o      Αποφεύγετε να στείλετε το παιδί σας στο σχολείο, έστω και να ασθενεί ελαφρά (έντονος βήχας κλπ.)                        

o      Σε  περίπτωση  μεταδοτικής ασθένειας το παιδί θα πρέπει να  αναρρώσει  πλήρως  και με ιατρική βεβαίωση να επιστρέψει στο σχολείο. Εάν εμφανισθεί μεταδοτική ασθένεια σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας πρέπει να μας ενημερώσετε.

o      Ενημερώνετε αμέσως σε περίπτωση που εμφανισθούν ψείρες. Σε  περίπτωση εμφάνισης ψειρών, η θεραπεία για να είναι αποτελεσματική  πρέπει  να είναι άμεση και ταυτόχρονη για όλα τα παιδιά του σχολείου.











o      Τηλεφωνείτε στη Διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου για  προσωπικές   σας  υποθέσεις  αλλά  και για κάποιες πληροφορίες από ώρες 08.30  έως  09.30 και από 12.30 έως 13.30.

o      Συμμετέχετε στις τακτικές μας συνελεύσεις και στις ομιλίες μας, που πραγματοποιούνται με σκοπό την καλύτερή σας ενημέρωση.  Η τακτική επικοινωνία είναι σημαντικός παράγοντας για την καλή πορεία του παιδιού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου